Skip to main content

V. Hoeveel product heb ik nodig?
A. Dit is afhankelijk van je haarlengte en haardikte. Ongeveer per 10 cm haarlengte 1  pompje .

V. Hoe vaak kan ik het gebruiken?
A. Dit is afhankelijk van jouw eigen talgproduktie. Maar ook je beroep ( bijvoorbeeld kok, automonteur ) soort kapsel of sport speelt een rol.
Gemiddeld is 1 tot 2x per week voldoende.

V. Kan ik OILOVR combineren met andere produkten? Bijvoorbeeld reguliere shampoo of conditioners of stylingprodukten ?
A. Ja, dat kan. Een andere shampoo gebruiken voor meer grondige reiniging maar daarna OILOVR gebruiken als conditioner om toch de voordelen van OILOVR te verkrijgen.
Maar ook met andere stylingprodukten . Als je eenmaal de effecten van OILOVR begrijpt kun je er leuk mee experimenteren.

V. Welke haarsoorten zijn NIET geschikt voor OILOVR?
A. Stijl, dun haar. Maar…omdat OILOVR zeer specifieke effecten geeft (body) kan het toch zijn dat sommigen dit juist wel prettig vinden.

V. Is dit product ook geschikt voor afro haar?
A. Afro haar heeft zeer specifieke kenmerken met daarvoor ontworpen producten. OILOVR is niet speciaal ontworpen voor deze haarsoort. Alhoewel het toch positieve effecten kan hebben.

V. OILOVR sopt niet… mijn haar is vast niet schoon!
A. Dit is juist de crux van het verhaal! In OILOVR zitten geen soppende wasaktieve stoffen. Schoon tot ‘op het bot’ is niet gewenst!
OILOVR verwijdert OVERTOLLIG vet en vuil en laat constant een olielaagje achter. Was je vuile handen met OILOVR…je zult zien dat ze schoon worden.

V. Ik heb OILOVR als wax in droog haar gebruikt, hoe verwijder ik dit weer?
A. Spoelen met warm water of gewoon weer wassen met OILOVR .

V. Na de wassing, dus als het haar nog nat is, voelt mijn haar vreemd aan; wat vettig en misschien nog wat stug.
A. Uiteraard moet je wennen aan dit gevoel, het laat ook zien hoe anders dit product is! Je zult het haar helemaal moeten laten drogen om het uiteindelijke effect te ervaren.
De CASTOROLIE moet in zijn geheel indrogen, pas dan komt alles samen! Body, structuur, controle ,souplesse en een natuurlijke glans. Als je haar met andere produkten na de wassing heerlijk zacht aanvoelt, is het eindresultaat vaak veel te slap. Dit moet dan weer gecorrigeerd worden door stylingproducten.

V. Waarom is er pepermuntolie aan OILOVR toegevoegd?
A. Castorolie ruikt niet erg spannend. Door toevoeging van pepermuntolie ruikt het lekker en geeft het een fris en verkwikkend effect.

Ik gebruik oilovr inmiddels twee jaar. Sterke punten voor het gebruiken van oilovr shampoo: geeft volume, stevigheid en is een goede voeding voor je haar. Wel even wennen aan het feit dat deze shampoo niet schuimt. Hij ruikt heerlijk fris, wat voor mij zeker een pluspunt is. Nog een pluspunt is dat je haar bij gebruik van oilovr goed uitkambaar is na het wassen hiermee. Een fijn product!!

Bea

Ik ben heel blij met Oilover shampoo! Ik kan eigenlijk niet meer zonder. Ik heb fijn haar dat na een wasbeurt met 'gewone' shampoo vrij futloos is en met wax in model moet worden gebracht. Pas na een paar dagen, zit het weer een beetje lekker. Met de Oilover shampoo van Ronald heeft mijn haar na het wassen meteen body en voelt toch schoon aan. Ik gebruik de shampoo nu zo'n twee jaar en heb sinds die tijd geen wax of ander haarstylingsproduct meer gebruikt. Ik meng soms de Oilover shampoo met een beetje Aveda shampoo zodat het iets minder vet is en dat werkt prima. Echt ideale shampoo!

Rian

Oilovr is een fijne shampoo, voedend en verzorgend, zonder dat na het wassen conditioner gebruikt hoeft te worden. Na wassen, drogen en foehnen zit het gelijk goed, lekker stevig en glanzend. Het is spijtig dat de shampoo tijdens het wassen niet schuimt. Dat went wel maar het zou deze shampoo optimaal maken. Niettemin, het resultaat is uitstekend, zeker aanbevolen.

Willie

Ik gebruik OILOVR al een paar jaar. Het is een lekker en functioneel product. Als mijn haar springerig is, gebruik ik het ook als wax. Bij de volgende douchebeurt, spoel ik het dan gewoon uit. Voordeel is dat het dan niet nodig is mijn haar nog eens extra te wassen.

Lucie

Ik ken OILOVR vanaf het begin en ben er vanaf dat moment weg van! Natuurlijk is het even wennen dat je geen met schuim overladen hoofd krijgt als je OILOVR gebruikt, maar na het wassen, voelt je haar zacht en plooibaar. mn haar blijft zitten zoals ik dat wil - handen erdoor en leven maar.

Willy

In het begin was het even wennen, maar ik gebruik al 2 jaar niks anders meer en dat voelt letterlijk en figuurlijk heel goed! Als je van weinig gedoe houdt en van zo min mogelijk gebruik van allerlei chemische stoffen in je haar, dan is dit echt een super shampoo!

Babs

Het is even wennen aan het aanbrengen, maar dat went snel. Fijn flesje wat het makkelijk maakt om de hoeveelheid goed te doseren.

Over het product zelf ben ik erg tevreden. Ondanks het ontbreken van "sop", is mijn haar schoon. Verder voelt mijn haar na het wassen niet meer zacht en pluizig, maar steviger. Hierdoor is het makkelijker in model te brengen en is het de eerste weken na het knippen niet nodig een stylingproduct te gebruiken. Met koude weersomstandigheden heb ik geen last meer van statisch haar. Het enige wat er voor mij anders zou mogen, is iets meer geur aan het product geven.

Sandra