Skip to main content

In deze blog toon ik jullie de oprechte reakties van twee ervaren influenzers over hun ervaring met Oilovr. Hierin lees je in ieder geval positieve maar ook enkele kritische reakties.

En dat vind ik dus positief want voor oppervlakkig geslijm kopen we niks! We citeren hieronder een aantal bevindingen van Yustsome.

Ronald de Jong
OilOVR

Met een olie je haar wassen betekent echter wel geen weelderige schuimmassa en dat is wel lastig want wij consumenten zijn nu eenmaal verslaafd aan schuim. Het valt mij dan ook meteen op dat het best lastig is om het product in mijn (gelukkig heb ik kort haar) haar te masseren. Het lijkt op 1 plek op te hopen, maar dit is een beetje gevoel, want na goed masseren merk ik op dat het toch wel overal komt.

De mint die eraan is toegevoegd geeft een licht tintelend gevoel op je hoofdhuid en het ruikt ook nog eens fris.

Ook voelde ik dat het meer souplesse had en zoals dat bij een ander haar product benoemd wordt…

Oilovr heeft wel als pluspunt dat ik veel minder styling gebruik! Dus ja, zeg het maar…

Lees het complete artikel op Yustsome!